Paakuva

Reittikuvaus


Littoistenjärven maraton juostaan 4 x 10,337 km:n mittaisella reitillä. Alussa tehdään 846,62 m:n pituinen lisälenkki, jotta maratonista tulee täysimittainen. Puolimaratonilla sen sijaan juostaan puolet tuosta lisälenkistä. Kympin kierros on sekin virallinen ja lähtöviiva on Littoisten monitoimitalon paikkeilla, Pirjeläntien kohdalta.

Reitti kiertää Littoistenjärven pääasiassa kevyen liikenteen väyliä, mutta matkalla on myös muutama kilometri kovapintaista hiekkatietä. Reitillä on yksi alikulkutunneli sekä muutamia suojatien ylityksiä ja juoksijan on ehdottomasti noudatettava liikennesääntöjä ja käytettävä suojateitä. Reitti on merkattu ainoastaan käännöskohdista kirkkaanvärisillä nauhoilla.

 
Kierrosta kierretään vastapäivään. 3,7 km kohdalla reitti risteää vilkkaasti liikennöidyn VT40:n kanssa ja tässä kohdassa on ehdottomasti käytettävä alikulkutunnelia.
 

Reittiprofiili

Kierros on suhteellisen tasainen, yhden kierroksen noususummaksi Garmin Forerunner 920XT mittasi 51 metriä eli maratonilla nousua tulee noin 200 m.
 

Kuvia reitin varrelta


Ajankohtaista

 
18. Littoistenjärven maraton
Sääennusteet näyttävät siltä että 18. LJM päästään juoksemaan 19.11. puolipaisteessa, mut...

 
16. Littoistenjärven maraton
Järjestyksessään jo kuudestoista Littoistenjärven maraton juostiin tällä kertaa lämpötilan p...

 
16. Littoistenjärven maraton 20.08.2017
Kesän todennäköisesti viimeinen LJM järjestetään sunnuntaina 20.8., sillä syksy alkaa näill...

Copyright © 2016 Webbinen.net